Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Graničar Stanic
Normal Tactiek jol
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen good


11e minuut.
Şabanov onderschept slim de pass. Şabanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Palunko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan is nu in balbezit. Taušan passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:1

14e minuut.
Ćeranić passt de bal zonder na te denken. Vigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigón geeft een hoge lob. Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Şabanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Taušan de bal. Palunko rent richting de bal. Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan haalt uit met een fantastische trap. Čobanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marecki is nu in balbezit. Marecki geeft een hoge lob. Taušan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Buljan geeft de bal voor. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palunko probeert de bal met de borst te controleren. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:2

34e minuut.
Beenhakker onderschept slim de pass. Beenhakker geeft de bal voor. Agricola rent richting de bal. Agricola schiet op doel. Čobanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:3

37e minuut.
Lukin rent richting de bal. Beenhakker onderschept slim de pass. Beenhakker speelt de bal door. Taušan rent richting de bal. Taušan draait met de bal, schiet en ... Čobanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Lukin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigón rent richting de bal. Vigón geeft een hoge lob. Taušan rent richting de bal. Taušan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ćeranić kopt de bal weg. Klungelig pakt Taušan de bal. Džubur rent richting de bal. Agricola is nu in balbezit. Agricola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čobanović speelt de bal door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola passt de bal in één keer door. Taušan rent richting de bal. Taušan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beenhakker kopt de bal weg. Daar is Ćeranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeranić geeft een lange en hoge pass. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ćeranić probeert de bal met de borst te controleren. Ćeranić geeft een hoge lob. Agricola is nu in balbezit. Agricola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palunko heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 77%, Stanic 23%.
SK Graničar - Stanic 0:3

46e minuut.
Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Marecki met een sublieme pass. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan rent richting de bal. Taušan draait met de bal, schiet en ... Čobanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Beenhakker verovert de bal door een tackle van achteren. Beenhakker passt de bal met de wreef. Taušan rent richting de bal. Taušan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Beenhakker speelt de bal door. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić schiet op doel. Džubur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Agricola rent richting de bal. Agricola geeft de bal voor. Trajković probeert de bal aan de voet te houden. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Džubur heeft problemen om de bal te vangen. Ćeranić probeert naar een medespeler te passen. Agricola is nu in balbezit. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Čobanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:4

60e minuut.
Trajković met een sublieme pass. Beenhakker probeert naar een medespeler te passen. Ćeranić heeft problemen om de bal te vangen. Balj met een sublieme pass. Vigón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taušan met een snelle inworp. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:5

74e minuut.
Marecki passt de bal in één keer door. Daar is Ćeranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:6

75e minuut.
Ventura komt het veld opgelopen. Demirtaş komt het veld opgelopen. Safić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tomazzi geeft de bal voor. Daar is Bisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Safić rent richting de bal. Safić geeft een hoge lob. Taušan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:7

78e minuut.
Krunić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Taušan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palunko rent richting de bal. Taušan onderschept slim de pass. Taušan schiet op doel. Čobanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fric rent richting de bal. Fric geeft een hoge lob. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:8

90e minuut.
Ventura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljan geeft een hoge lob. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Čobanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Safić bereikt de bal nog maar net als eerste. Safić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - Stanic 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 73%, Stanic 27%.
SK Graničar - Stanic 0:9