Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жывучыя Драпежнікі НКВД
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Pankevich de bal onder controle te krijgen. Haiduhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankevich is nu in balbezit. Haiduhovich verovert de bal door een tackle van achteren. Haiduhovich haalt uit met een fantastische trap. Dzubaila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 0:1

30e minuut.
Yatsuha geeft de bal voor. Birko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karol` is nu in balbezit. Birko verovert de bal door een tackle van achteren. Birko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 1:1

35e minuut.
Pankratau onderschept slim de pass. Pankratau met een sublieme pass. Yatsuha rent richting de bal. Yatsuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 2:1

41e minuut.
Huzikau passt de bal met de wreef. Khryscicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pankevich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 51%, НКВД 49%.
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 2:1

47e minuut.
Karol` probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haiduhovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haiduhovich geeft de bal voor. Zaretski rent richting de bal. Zaretski draait met de bal, schiet en ... Dzubaila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pankratau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labzo de bal. Dubko is nu in balbezit. Labzo verovert de bal door een tackle van achteren. Labzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Karol` heeft problemen om de bal te vangen. Karol` probeert naar een medespeler te passen. Maskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretski onderschept slim de pass. Zaretski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 2:2

77e minuut.
Maskevich rent richting de bal. Maskevich geeft de bal voor. Yatsuha kopt de bal weg. Birko bereikt de bal nog maar net als eerste. Birko haalt uit met een fantastische trap. Salashenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 49%, НКВД 51%.
Жывучыя Драпежнікі - НКВД 3:2