Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Футбольны клуб Грыбы Залатыя Мядзведзі
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Rasanau de bal. Tabul`chyk is nu in balbezit. Tabul`chyk passt de bal zonder na te denken. Rabovich rent richting de bal. Rabovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zhyl`tsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyl`tsou met een sublieme pass. Tsahanski rent richting de bal. Karnacevich verovert de bal door een tackle van achteren. Karnacevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rybak rent richting de bal. Kashalevich onderschept slim de pass. Halatsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashalevich onderschept slim de pass. Kashalevich speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tabul`chyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabul`chyk speelt de bal door. Rabovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabovich draait met de bal, schiet en ... Marozau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Грыбы - Залатыя Мядзведзі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Грыбы 62%, Залатыя Мядзведзі 38%.
Футбольны клуб Грыбы - Залатыя Мядзведзі 0:1

57e minuut.
Zhyl`tsou passt de bal zonder na te denken. Khramczankou is nu in balbezit. Khramczankou speelt de bal door. Karnacevich is nu in balbezit. Karnacevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Tabul`chyk is nu in balbezit. Daar is Rasanau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasanau passt de bal in één keer door. Karnacevich rent richting de bal. Karnacevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Футбольны клуб Грыбы - Залатыя Мядзведзі 1:1

78e minuut.
Khramczankou bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashenka met een sublieme pass. Rabovich rent richting de bal. Rabovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bartasheuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabovich is nu in balbezit. Rasanau rent richting de bal. Rabovich rent richting de bal. Rabovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rasanau onderschept slim de pass. Rasanau passt de bal zonder na te denken. Karnacevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnacevich schiet op doel. Kiturka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Грыбы - Залатыя Мядзведзі 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Грыбы 38%, Залатыя Мядзведзі 62%.
Футбольны клуб Грыбы - Залатыя Мядзведзі 2:1