Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дружныя Пчолкі Усходнія Тыгры
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Vaitsiushonak is nu in balbezit. Vaitsiushonak geeft de bal voor. Eulash is nu in balbezit. Bakuta onderschept slim de pass. Bakuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Labuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabko verovert de bal door een tackle van achteren. Zhabko passt de bal zonder na te denken. Bakuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Eulash geeft een lange en hoge pass. Narushevicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Halau de bal. Zhabko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Усходнія Тыгры 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 68%, Усходнія Тыгры 32%.
Дружныя Пчолкі - Усходнія Тыгры 1:0

64e minuut.
Pavuk met de inworp. Daar is Labuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhabko. Zhabko krijgt een gele kaart. Labuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Labuta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halenya is nu in balbezit. Halenya geeft een hoge lob. Pavuk kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Vaitsiushonak rent richting de bal. Vaitsiushonak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дружныя Пчолкі - Усходнія Тыгры 1:1

83e minuut.
Papko met een snelle inworp. Choras is nu in balbezit. Choras geeft een lange en hoge pass. Bakuta is nu in balbezit. Bakuta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 57%, Усходнія Тыгры 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Дружныя Пчолкі - Усходнія Тыгры 1:1