Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бадзёрыя Зубры Гладкія Мядзведзі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Maskalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maskalevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurhanau de bal. Zaharonak is nu in balbezit. Zaharonak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zabel`ski is nu in balbezit. Zotkin verovert de bal door een tackle van achteren. Maisenia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zotkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zotkin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Бадзёрыя Зубры - Гладкія Мядзведзі 1:0

30e minuut.
Zaharonak rent richting de bal. Filonenka rent richting de bal. Surautsau speelt de bal door. Zaharonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharonak haalt uit met een fantastische trap. Huzenok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Maskalevich kopt de bal weg. Drako speelt de bal door. Molatau geeft een hoge lob. Zaharonak is nu in balbezit. Zaharonak schiet op doel. Huzenok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бадзёрыя Зубры - Гладкія Мядзведзі 1:1

41e minuut.
Maisenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zotkin geeft een lange en hoge pass. Zaharonak is nu in balbezit. Zaharonak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бадзёрыя Зубры 56%, Гладкія Мядзведзі 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бадзёрыя Зубры - Гладкія Мядзведзі 1:1

62e minuut.
Labashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Labashou passt de bal zonder na te denken. Zaharonak probeert naar een medespeler te passen. Maskalevich rent richting de bal. Maskalevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paulenia is nu in balbezit. Paulenia geeft de bal voor. Drako kopt de bal weg. Daar is Filonenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filonenka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Maskalevich rent richting de bal. Labarevi onderschept slim de pass. Labarevi probeert naar een medespeler te passen. Trajan is nu in balbezit. Trajan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бадзёрыя Зубры 46%, Гладкія Мядзведзі 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бадзёрыя Зубры - Гладкія Мядзведзі 1:1