Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дружныя Пчолкі Магічныя Дрэвы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Talan met de inworp. Ulasau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zhabko zijn tegenspeler op de grond. Zhabko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ulasau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ulasau kan niet meer verder spelen. Babchanka komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Daar is Mul`ko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagozhau rent richting de bal. Met opzet legt Mul`ko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mul`ko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mul`ko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Prymochanka probeert naar een medespeler te passen. Babchanka rent richting de bal. Babchanka speelt de bal door. Pagozhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozhau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 0:1

22e minuut.
Pagozhau rent richting de bal. Vaitsiushonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitsiushonak geeft een lange en hoge pass. Bakuta is nu in balbezit. Bakuta haalt uit met een fantastische trap. Brun`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:1

30e minuut.
Babchanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Babchanka met een sublieme pass. Vaitsiushonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrykau schiet op doel. Liavonau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:2

37e minuut.
Babchanka kopt de bal weg. Lexin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrykau rent richting de bal. Petrykau draait met de bal, schiet en ... Liavonau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 64%, Магічныя Дрэвы 36%.
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:3

86e minuut.
Talan met de inworp. Babchanka is nu in balbezit. Babchanka speelt de bal door. Petrykau is nu in balbezit. Petrykau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:4

89e minuut.
Halenya geeft de bal voor. Talan met een sublieme pass. Pagozhau heeft problemen om de bal te vangen. Petrykau rent richting de bal. Petrykau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 75%, Магічныя Дрэвы 25%.
Дружныя Пчолкі - Магічныя Дрэвы 1:5