Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11576
Duelistii F.C.M. BORSA
3 ATT Tactiek Special mumu :D
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten formidabel
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen slecht


9e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Sakho rent richting de bal. Saés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poulain komt bij de bal en schiet. Ali Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu passt de bal in één keer door. Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Canton schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Belea trapt de bal weg. Fokas met een sublieme pass. Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft een lange en hoge pass. Poulain maakt een snoekduik en kopt de bal. Ali Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sakho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - F.C.M. BORSA 0:1

21e minuut.
Balsam passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriţă met een snelle inworp. Mendicino is nu in balbezit. Mendicino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mendicino passt de bal zonder na te denken. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă passt de bal in één keer door. Belu is nu in balbezit. Belu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mendicino verovert de bal door een tackle van achteren. Mendicino probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - F.C.M. BORSA 1:1

36e minuut.
Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho met een sublieme pass. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Ali Hassan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - F.C.M. BORSA 1:2

37e minuut.
Daar is Ceglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fokas is nu in balbezit. Fokas passt de bal zonder na te denken. Clausen rent richting de bal. Clausen haalt uit met een fantastische trap. Ali Hassan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - F.C.M. BORSA 1:3

44e minuut.
Fokas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pieńkowski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Canton passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki passt de bal in één keer door. Belu rent richting de bal. Belu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Belea met een harde bal richting middenveld. Pieńkowski kopt de bal weg. Precel controleert de bal met de borst. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 59%, F.C.M. BORSA 41%.
Duelistii - F.C.M. BORSA 1:3

46e minuut.
Espinosa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă passt de bal in één keer door. Belu is nu in balbezit. Belu schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - F.C.M. BORSA 2:3

52e minuut.
Canton rent richting de bal. Canton passt de bal zonder na te denken. Mendicino probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alkatiri rent richting de bal. Alkatiri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Mendicino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendicino geeft de bal voor. Alkatiri kopt de bal weg. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Belea bokst de bal weg.

56e minuut.
Pruteanu geeft de bal voor. Poulain heeft problemen om de bal te vangen. Poulain passt de bal in één keer door. Clausen rent richting de bal. Clausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sakho onderschept slim de pass. Sakho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poulain de bal. Poulain schiet op doel. Ali Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Belu onderschept slim de pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Clausen kopt de bal weg. Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldewijn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boldewijn krijgt een gele kaart. Canton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Precel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - F.C.M. BORSA 3:3

70e minuut.
Kochowski geeft de bal voor. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft een hoge lob. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poulain geeft de bal voor. Sakho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Precel kopt de bal weg. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Alkatiri rent richting de bal. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kochowski heeft problemen om de bal te vangen. Balsam rent richting de bal. Butilă is nu in balbezit. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Konopecki met een sublieme pass. Canton probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Canton verovert de bal door een tackle van achteren. Canton met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa geeft een hoge lob. Alkatiri rent richting de bal. Klungelig pakt Alkatiri de bal. Alkatiri schiet op doel. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een hoge lob. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendicino passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Saés geeft een lange en hoge pass. Canton heeft problemen om de bal te vangen. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkatiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - F.C.M. BORSA 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 39%, F.C.M. BORSA 61%.
Duelistii - F.C.M. BORSA 4:3