Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova Draguseni Noua Generatie
Antrenament Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 19
formidabel Schieten zwak
goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Rujoiu met de inworp. Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal zonder na te denken. Wicherek rent richting de bal. Wicherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 1:0

4e minuut.
Daar is Wicherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicherek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caragiale de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 2:0

11e minuut.
Kiszka rent richting de bal. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Daar is Pănican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 3:0

13e minuut.
Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beasley is nu in balbezit. Beasley passt de bal zonder na te denken. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wicherek passt de bal in één keer door. Kiszka rent richting de bal. Kiszka passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cardei kopt de bal weg. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cintezoi is nu in balbezit. Wicherek verovert de bal door een tackle van achteren. Wicherek geeft een hoge lob. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 4:0

22e minuut.
Torje speelt de bal door. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi onderschept slim de pass. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap. Murzacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cardei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka speelt de bal door. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 5:0

30e minuut.
Daar is Beasley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beasley speelt de bal door. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ... Murzacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Beasley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi schiet op doel. Murzacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 6:0

38e minuut.
Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka geeft de bal voor. Hải Khôi kopt de bal weg. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 31%, Noua Generatie 69%.
Moldova Draguseni - Noua Generatie 6:0

47e minuut.
Beasley met een sublieme pass. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi passt de bal in één keer door. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cardei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Daar is Wicherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicherek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rujoiu zal de hoekschop nemen. Wicherek kopt de bal weg. Kiszka is nu in balbezit. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Hải Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 7:0

52e minuut.
Beasley speelt de bal door. Rujoiu met een sublieme pass. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kiszka rent richting de bal. Kiszka passt de bal in één keer door. Caragiale rent richting de bal. Wicherek verovert de bal door een tackle van achteren. Wicherek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Lascu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rujoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ... Murzacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi is nu in balbezit. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 8:0

62e minuut.
Kiszka met een snelle inworp. Beasley is nu in balbezit. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Hải Khôi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cerny met een snelle inworp. Beasley speelt de bal door. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Lascu de bal. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wicherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicherek schiet op doel. Murzacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cardei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka met een sublieme pass. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal in één keer door. Kiszka probeert naar een medespeler te passen. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. Murzacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 10:0

73e minuut.
Murzacu met een harde bal richting middenveld. Beasley rent richting de bal. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cintezoi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiszka met de inworp. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kiszka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka geeft een lange en hoge pass. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kiszka geeft een lange en hoge pass. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pescariu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kiszka is nu in balbezit. Kiszka geeft een hoge lob. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ... Murzacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 11:0

88e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka passt de bal met de wreef. Wicherek rent richting de bal. Wicherek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Noua Generatie 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 9%, Noua Generatie 91%.
Moldova Draguseni - Noua Generatie 12:0