Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sănătatea Infrarosu FC ARSENAL 1991
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tontu geeft een lange en hoge pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici passt de bal met de wreef. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 53%, FC ARSENAL 1991 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sănătatea Infrarosu - FC ARSENAL 1991 0:0

61e minuut.
Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean is nu in balbezit. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru draait met de bal, schiet en ... Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - FC ARSENAL 1991 1:0

66e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Topan krijgt een gele kaart. Vulpeşean roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vulpeşean kan niet meer verder spelen. Clondescu komt het veld opgelopen. Alexandru neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Alexandru is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciminian zal de hoekschop nemen. Piruşca krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - FC ARSENAL 1991 2:0

71e minuut.
Topan passt de bal met de wreef. Opriş is nu in balbezit. Opriş geeft een hoge lob. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moromete trapt de bal weg van het doel. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Boţan is nu in balbezit. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 45%, FC ARSENAL 1991 55%.
Sănătatea Infrarosu - FC ARSENAL 1991 2:0