Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Groapa cu lei
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6361
UTA A_RADU S. C. Jiul Craiova
baraj Tactiek 532
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 33.2
outstanding Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Ait Ahmed met een snelle inworp. Świątczak rent richting de bal. Świątczak met een sublieme pass. Daar is Białożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 1:0

3e minuut.
Urallı passt de bal in één keer door. Stoica is nu in balbezit. Lungu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stoica kan niet meer verder spelen.

7e minuut.
Korinthios geeft een lange en hoge pass. Ait Ahmed is nu in balbezit. Gorzelak probeert naar een medespeler te passen. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Tilea bokst de bal weg.

10e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Świątczak probeert naar een medespeler te passen. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Białożyński rent richting de bal. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak met een sublieme pass. Daar is Dosca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 2:0

15e minuut.
Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol geeft een hoge lob. Urallı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dosca is nu in balbezit. Białożyński is nu in balbezit. Dragomir rent richting de bal. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Tilea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak speelt de bal door. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel. Tilea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 3:0

20e minuut.
Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Dosca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tingström de bal onder controle te krijgen. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Świątczak onderschept slim de pass. Voinea begaat een overtreding. Świątczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzelak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Białożyński springt en kopt de bal. Paal!

30e minuut.
Dragomir geeft de bal voor. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Świątczak de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Politakis is nu in balbezit. Politakis geeft een hoge lob. Białożyński kopt de bal weg. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Tilea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 29%, S. C. Jiul Craiova 71%.
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 3:0

49e minuut.
Voinea geeft de bal voor. Ait Ahmed rent richting de bal. Ait Ahmed met een sublieme pass. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 4:0

50e minuut.
Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed geeft een lange en hoge pass. Białożyński kopt de bal weg. Świątczak rent richting de bal. Świątczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu begaat een overtreding. Băşulescu krijgt een gele kaart. Dosca raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzelak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Świątczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Politakis geeft de bal voor. Tingström probeert de bal aan de voet te houden. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 5:0

73e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński passt de bal met de wreef. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Tilea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 37%, S. C. Jiul Craiova 63%.
UTA A_RADU - S. C. Jiul Craiova 6:0