Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: PTK 23 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3730
PTK 23 Steaua Vitan
PTK Tactiek NOU 5
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała geeft een lange en hoge pass. Göransson rent richting de bal. Göransson draait met de bal, schiet en ... Regős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Steaua Vitan 1:0

6e minuut.
Ciapała passt de bal met de wreef. Kane is nu in balbezit. Kengwe met een sublieme pass. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PTK 23 - Steaua Vitan 1:1

21e minuut.
Somma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kengwe heeft problemen om de bal te vangen. Kengwe passt de bal met de wreef. Powierża is nu in balbezit. Powierża schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kane is nu in balbezit. Kengwe probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Steaua Vitan 1:2

44e minuut.
Moţoc met een harde bal richting middenveld. Kengwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Assis de bal. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 55%, Steaua Vitan 45%.
PTK 23 - Steaua Vitan 1:2

48e minuut.
Irsch passt de bal met de wreef. Ciapała rent richting de bal. Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Powierża rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Steaua Vitan 1:3

90e minuut.
Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Powierża rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciapała. Ciapała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 44%, Steaua Vitan 56%.
PTK 23 - Steaua Vitan 1:3