Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Observator
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7368
FC Baia Sprie Suited Connectors
1xX v9 Tactiek 20 20
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Hasu rent richting de bal. Hasu geeft een lange en hoge pass. Piruşca is nu in balbezit. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een hoge lob. Cãrbunaru probeert de bal met de borst te controleren. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Piţigoi trapt de bal weg van het doel. Barcău kopt de bal weg. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Olejok rent richting de bal. Olejok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mureşan met een sublieme pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ene krijgt een gele kaart. Barcău raakt geblesseerd tijdens het duel. Barcău kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:0

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dicu zal de hoekschop nemen. Padureanu speelt de bal door. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:1

31e minuut.
Barcău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu onderschept slim de pass. Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău schiet op doel. Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Morariu rent richting de bal. Morariu passt de bal zonder na te denken. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciuchină komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Klungelig pakt Dănciulescu de bal. Piruşca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dănciulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morariu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Barcău de bal. Morariu rent richting de bal. Barcău schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morariu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morariu kan niet meer verder spelen. Pintea komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Dicu controleert de bal met de borst. Dicu passt de bal met de wreef. Dănciulescu is nu in balbezit. Dănciulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baia Sprie 61%, Suited Connectors 39%.
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:3

66e minuut.
Inworp. Baltă komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Olivian geeft een hoge lob. Olejok kopt de bal weg. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău rent richting de bal. Barcău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baia Sprie 42%, Suited Connectors 58%.
FC Baia Sprie - Suited Connectors 1:3