Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Ikiland FCM CÂMPULUI
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Holca speelt de bal door. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ... Pistrui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Ikiland - FCM CÂMPULUI 1:0

6e minuut.
Coinac met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă draait met de bal, schiet en ... Pistrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holca rent richting de bal. Holca draait met de bal, schiet en ... Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moraru onderschept slim de pass. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Pistrui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
State passt de bal in één keer door. Şelaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nechită de bal. Calu rent richting de bal. Calu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Ikiland - FCM CÂMPULUI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Ikiland 30%, FCM CÂMPULUI 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Ikiland - FCM CÂMPULUI 1:1

49e minuut.
Moraru probeert naar een medespeler te passen. Creangă kan de bal niet met de borst controleren. Holca speelt de bal door. Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Predilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pleşan onderschept slim de pass. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca passt de bal met de wreef. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Românaş probeert naar een medespeler te passen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca met een sublieme pass. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Creangă de bal. Românaş is nu in balbezit. Creangă rent richting de bal. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş haalt uit met een fantastische trap. Pistrui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Românaş met een sublieme pass. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă onderschept slim de pass. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Ikiland 34%, FCM CÂMPULUI 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Ikiland - FCM CÂMPULUI 1:1