Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Iasi FCM Oțelul Galați
Eu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 19.1
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vlădulescu trapt de bal weg van het doel. Bucur kopt de bal weg. Shitong rent richting de bal. Shitong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 1:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrinescu de bal onder controle te krijgen. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo probeert naar een medespeler te passen. Zamparini rent richting de bal. Zamparini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Batinica onderschept slim de pass. Batinica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dinescu de bal. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zamparini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vârtejaru komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hermosillo geeft een lange en hoge pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Petschovschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermosillo met een snelle inworp. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Shitong is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 2:0

43e minuut.
Ponte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trujillo Gaviria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 29%, FCM Oțelul Galați 71%.
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 2:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fajardo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dinescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vârtejaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo geeft de bal voor. Turcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Shitong de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 3:0

69e minuut.
Dinescu rent richting de bal. Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo speelt de bal door. Batinica rent richting de bal. Batinica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sabou kopt de bal weg. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo passt de bal met de wreef. Shitong rent richting de bal. Shitong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 4:0

80e minuut.
Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo met een sublieme pass. Shitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 5:0

83e minuut.
Batinica met een snelle inworp. Daar is Shitong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu is nu in balbezit. Shitong onderschept slim de pass. Shitong geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 24%, FCM Oțelul Galați 76%.
Fotbal Club Iasi - FCM Oțelul Galați 6:0