Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Bucuresti FC TimeLapse
Standard Tactiek 532
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Diamandi is nu in balbezit. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Radu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ioanid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predilă wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moldovan rent richting de bal. Moldovan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardeleanu met de inworp. Dică geeft een hoge lob. Airinei bokst de bal weg.

27e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă geeft de bal voor. Dică rent richting de bal. Dică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Smiorcăilă met de inworp. Pănican geeft een lange en hoge pass. Daar is Berlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Udreanu bokst de bal weg.

42e minuut.
Ardeleanu passt de bal in één keer door. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Radu is nu in balbezit. Berlea rent richting de bal. Berlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 68%, FC TimeLapse 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Bucuresti - FC TimeLapse 0:0

52e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca passt de bal in één keer door. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Udreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Airinei trapt de bal weg. Radu kopt de bal weg. Ilionescu heeft problemen om de bal te vangen. Berlea rent richting de bal. Berlea schiet op doel. Udreanu bokst de bal weg.

75e minuut.
Airinei probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu kopt de bal weg. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuzuban de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban schiet op doel. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Moşneguţu onderschept slim de pass. Moşneguţu met een sublieme pass. Daar is Trifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - FC TimeLapse 0:1

88e minuut.
Predilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butică komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Diamandi de bal. Radu rent richting de bal. Radu geeft een hoge lob. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 53%, FC TimeLapse 47%.
Fortuna Bucuresti - FC TimeLapse 0:1