Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Otelul fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2130
Otelul fc FCSB 1
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gogoncea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cişmaşu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Otelul fc - FCSB 1 0:1

8e minuut.
Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu met een sublieme pass. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Otelul fc - FCSB 1 0:2

23e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Otelul fc - FCSB 1 0:3

37e minuut.
László rent richting de bal. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu onderschept slim de pass. László onderschept slim de pass. László haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otelul fc 53%, FCSB 1 47%.
Otelul fc - FCSB 1 0:3

74e minuut.
Neculau met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ speelt de bal door. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin passt de bal in één keer door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bălţeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoncea met de inworp. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Otelul fc - FCSB 1 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otelul fc 59%, FCSB 1 41%.
Otelul fc - FCSB 1 1:3