Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni Axelia
men Tactiek 343
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 20.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Lamka passt de bal in één keer door. Mărăşescu is nu in balbezit. Buleatã onderschept slim de pass. Belea rent richting de bal. Belea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 1:0

4e minuut.
Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase geeft de bal voor. Mărăşescu controleert de bal met de borst. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 2:0

7e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu speelt de bal door. Vohryzek is nu in balbezit. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Spitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 3:0

14e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Belea draait met de bal, schiet en ... Spitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 4:0

18e minuut.
Vohryzek kopt de bal weg. Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal met de wreef. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Spitz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 5:0

21e minuut.
Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean speelt de bal door. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buleatã rent richting de bal. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamka neemt de hoekschop. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Spitz bokst de bal weg. Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 6:0

32e minuut.
Belea is nu in balbezit. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bertarelli rent richting de bal. Bertarelli passt de bal in één keer door. Buleatã is nu in balbezit. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lăscărescu passt de bal in één keer door. Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal zonder na te denken. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spitz trapt de bal weg. Bertarelli kopt de bal weg. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 7:0

44e minuut.
Grădean geeft de bal voor. Gherase kopt de bal weg. Buleatã rent richting de bal. Belea is nu in balbezit. Belea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 28%, Axelia 72%.
INTER falticeni - Axelia 7:0

46e minuut.
Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vohryzek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belea krijgt zijn hoofd ertegen. Spitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 8:0

48e minuut.
Buleatã passt de bal met de wreef. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase is nu in balbezit. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Dinu passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Gherase passt de bal met de wreef. Belea heeft problemen om de bal te vangen. Belea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 9:0

61e minuut.
Năsosu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamka zal de hoekschop nemen. Vohryzek krijgt zijn hoofd ertegen. Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 10:0

70e minuut.
van Zwieten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gherase kopt de bal weg. Belea rent richting de bal. Belea draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 11:0

73e minuut.
Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha speelt de bal door. Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea haalt uit met een fantastische trap. Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Axelia 12:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherase met een snelle inworp. Vohryzek speelt de bal door. Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Vohryzek de bal. Bertarelli rent richting de bal. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Spitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 23%, Axelia 77%.
INTER falticeni - Axelia 12:0