Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Kirkby Academy Asceții Nemțeni
Sweep Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 28.5
redelijk Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu speelt de bal door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. Dobrilă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fierbânţeanu met een snelle inworp. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă passt de bal in één keer door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Modan passt de bal met de wreef. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă passt de bal zonder na te denken. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jahe onderschept slim de pass. Jahe met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu speelt de bal door. Sofian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu rent richting de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gheorghiu heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuboată zal de hoekschop nemen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel. Popovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Căpusa speelt de bal door. Mardan kopt de bal weg. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fierbânţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Oprescu is nu in balbezit. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fierbânţeanu met de inworp. Mardan is nu in balbezit. Mardan passt de bal in één keer door. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Kirkby Academy 62%, Asceții Nemțeni 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool Kirkby Academy - Asceții Nemțeni 0:0

50e minuut.
Andone speelt de bal door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian met een sublieme pass. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Panait verovert de bal door een tackle van achteren. Panait passt de bal met de wreef. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Căpusa bokst de bal weg. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marăndici de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Căpusa met een harde bal richting middenveld. Pruteanu kopt de bal weg. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Milea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierbânţeanu met de inworp. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marăndici rent richting de bal. Dobrilă rent richting de bal. Marăndici verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici schiet op doel. Căpusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Kirkby Academy - Asceții Nemțeni 1:0

76e minuut.
Popovici trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Pruteanu met een sublieme pass. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian geeft een hoge lob. Căpusa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrei. Andrei krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ciuboată speelt de bal door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal met de wreef. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian passt de bal in één keer door. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Kirkby Academy 40%, Asceții Nemțeni 60%.
Liverpool Kirkby Academy - Asceții Nemțeni 1:0