Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asceții Nemțeni Tester 23
433 Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu passt de bal in één keer door. Căpusa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Constantin is nu in balbezit. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu met een sublieme pass. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Tester 23 1:0

36e minuut.
Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butcaru de bal. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Tester 23 2:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Pintilie de bal onder controle te krijgen. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu passt de bal in één keer door. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 41%, Tester 23 59%.
Asceții Nemțeni - Tester 23 2:0

49e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă passt de bal met de wreef. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Tester 23 3:0

53e minuut.
Mardan geeft de bal voor. Oprescu kopt de bal weg. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leca met een harde bal richting middenveld. Mardan kopt de bal weg. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu schiet op doel. Leca bokst de bal weg.

64e minuut.
Leca speelt de bal door. Mardan kopt de bal weg. Dobrotă rent richting de bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Tester 23 4:0

67e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă geeft de bal voor. Oprescu is nu in balbezit. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 34%, Tester 23 66%.
Asceții Nemțeni - Tester 23 4:0