Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: mteam Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2741
mteam CS Alexandria
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Lin rent richting de bal. Cocoloş rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tolomac onderschept slim de pass. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Diaconu rent richting de bal. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - CS Alexandria 1:0

21e minuut.
Buzdugan is nu in balbezit. Tolomac verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - CS Alexandria 2:0

34e minuut.
Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tolomac is nu in balbezit. Huma speelt de bal door. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă geeft een hoge lob. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Diaconu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năftănăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Lin is nu in balbezit. Lin passt de bal in één keer door. Istvan rent richting de bal. Istvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Buzdugan passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Constantin begaat een overtreding. Constantin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tolomac controleert de bal met de borst. Huma is nu in balbezit. Cocoloş rent richting de bal. Lin onderschept slim de pass. Lin draait met de bal, schiet en ... Dobranschi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mteam 57%, CS Alexandria 43%.
mteam - CS Alexandria 2:0

49e minuut.
Marincea geeft een lange en hoge pass. Diaconu kopt de bal weg. Tolomac rent richting de bal. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dobrinescu speelt de bal door. Marincea rent richting de bal. Istvan verovert de bal door een tackle van achteren. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Constantin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tolomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Tolomac rent richting de bal. Tolomac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ geeft een hoge lob. Lin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mteam - CS Alexandria 2:1

88e minuut.
Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Dobranschi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mteam 47%, CS Alexandria 53%.
mteam - CS Alexandria 2:1