Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Real CF F.C.M. Dunărea Galați
Attack Tactiek ARDEFF
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 30.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Codrea speelt de bal door. Bieniusiewicz rent richting de bal. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:1

12e minuut.
Marin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nedelcu ... Strafschop! Marin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bieniusiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ahilie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:2

21e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendea. Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. Herranen met een snel genomen vrije trap. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:3

30e minuut.
Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin rent richting de bal. Bieniusiewicz rent richting de bal. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Fafiński passt de bal in één keer door. Bieniusiewicz rent richting de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Real CF 65%, F.C.M. Dunărea Galați 35%.
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:3

55e minuut.
Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Codrea krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nedelcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marin kopt de bal weg. Daar is Binescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ahilie trapt de bal weg van het doel. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bieniusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniusiewicz passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Ahilie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:4

82e minuut.
Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz rent richting de bal. Pacheco speelt de bal door. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Real CF 58%, F.C.M. Dunărea Galați 42%.
Hard Real CF - F.C.M. Dunărea Galați 0:5