Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Limes Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2796
Limes FCM Craiova
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal in één keer door. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bănescu de bal. Botezan bokst de bal weg.

13e minuut.
Butulescu onderschept slim de pass. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rus geeft een hoge lob. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limes 35%, FCM Craiova 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limes - FCM Craiova 0:0

46e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Bănescu rent richting de bal. Piţigoi is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dodrescu geeft de bal voor. Butulescu controleert de bal met de borst. Otava is nu in balbezit. Hariga onderschept slim de pass. Hariga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Butulescu onderschept slim de pass. Butulescu met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel. Botezan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - FCM Craiova 1:0

69e minuut.
Militaru met een snelle inworp. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga begaat een overtreding. Hariga krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gheorghiu trapt de bal weg van het doel. Rus kopt de bal weg. Hariga rent richting de bal. Hariga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limes 37%, FCM Craiova 63%.
Limes - FCM Craiova 1:0