Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi 2 FC OSK SG
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu passt de bal met de wreef. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mâţea geeft de bal voor. Klungelig pakt Titirică de bal. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ... Judele probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Becali controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi 2 - FC OSK SG 1:0

14e minuut.
Voinescu passt de bal in één keer door. Titirică rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu schiet op doel. Judele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi 2 - FC OSK SG 2:0

20e minuut.
Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Voinescu probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal in één keer door. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Titirică de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arghezi neemt de hoekschop. Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ungureanu krijgt een gele kaart. Cacoveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Piţigoi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Becali geeft een hoge lob. Sichitiu is nu in balbezit. Mâţea onderschept slim de pass. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca schiet op doel. Ferestrău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 2 45%, FC OSK SG 55%.
Politehnica Iasi 2 - FC OSK SG 2:0

53e minuut.
Şelaru geeft een lange en hoge pass. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi begaat een overtreding. Piţigoi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mâţea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Mocanu geeft de bal voor. Oasenegre rent richting de bal. Bătrânu onderschept slim de pass. Bătrânu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ungureanu is nu in balbezit. Cacoveanu is nu in balbezit. Arghezi is nu in balbezit. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu geeft een hoge lob. Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghez verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghez probeert naar een medespeler te passen. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu schiet op doel. Ferestrău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Oasenegre met een snelle inworp. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi geeft de bal voor. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 2 52%, FC OSK SG 48%.
Politehnica Iasi 2 - FC OSK SG 2:0