Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Baia Mare ACS Vulturii Mediaș
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Butacu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu met een snelle inworp. Guran is nu in balbezit. Guran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã draait met de bal, schiet en ... Surdu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Butacu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu met de inworp. Guran rent richting de bal. Guran probeert naar een medespeler te passen. Paal!

25e minuut.
Butacu probeert de bal aan de voet te houden. Guran is nu in balbezit. Butacu is nu in balbezit. Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Purcărea met de inworp. Dincă speelt de bal door. Butacu rent richting de bal. Marză verovert de bal door een tackle van achteren. Marză draait met de bal, schiet en ... Andronic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran rent richting de bal. Marză rent richting de bal. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru geeft een hoge lob. Gogoi heeft problemen om de bal te vangen. Marză onderschept slim de pass. Marză schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Contra speelt de bal door. Purcărea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oniṣoarã. Oniṣoarã krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Biaram speelt de bal door. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Baia Mare 44%, ACS Vulturii Mediaș 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Baia Mare - ACS Vulturii Mediaș 0:0

67e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru met een sublieme pass. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tudorache de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guran rent richting de bal. Butacu is nu in balbezit. Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran schiet op doel. Andronic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Baia Mare - ACS Vulturii Mediaș 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Baia Mare 47%, ACS Vulturii Mediaș 53%.
Dinamo Baia Mare - ACS Vulturii Mediaș 1:0