Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Breazu steauarucar
442 Tactiek cory
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Laurel geeft een lange en hoge pass. Duru is nu in balbezit. Trică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Laurel neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:1

20e minuut.
Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurel rent richting de bal. Laurel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frasnedi de bal. Frasnedi schiet op doel. Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:2

24e minuut.
Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ţărus met een harde bal richting middenveld. Bobkowski kopt de bal weg. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru draait met de bal, schiet en ... Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Marinho geeft de bal voor. Frasnedi is nu in balbezit. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi verovert de bal door een tackle van achteren. Frasnedi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Abreu is nu in balbezit. Met opzet legt Judele zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Judele naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Ştrulă met een harde bal richting middenveld. Mihnea kopt de bal weg. Mirică heeft problemen om de bal te vangen. Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi haalt uit met een fantastische trap. Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Laurel speelt de bal door. Frasnedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi schiet op doel. Ţărus bokst de bal weg.

37e minuut.
Saulnesis probeert naar een medespeler te passen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea passt de bal met de wreef. Frasnedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Frasnedi rent richting de bal. Frasnedi probeert naar een medespeler te passen. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru schiet op doel. Ţărus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:3

39e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu passt de bal met de wreef. Trică is nu in balbezit. Duru is nu in balbezit. Duru draait met de bal, schiet en ... Ţărus bokst de bal weg.

42e minuut.
Duru passt de bal in één keer door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea met een sublieme pass. Frasnedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi haalt uit met een fantastische trap. Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Breazu 78%, steauarucar 22%.
Rapid Breazu - steauarucar 0:4

47e minuut.
Macri met een sublieme pass. Bobkowski speelt de bal door. Saulnesis speelt de bal door. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Frasnedi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alcunha komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Abreu geeft de bal voor. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel met een sublieme pass. Daar is Alcunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcunha schiet op doel. Ţărus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden. Bobkowski geeft een hoge lob. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:5

59e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Ţărus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică speelt de bal door. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Siti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Siti is nu in balbezit. Siti passt de bal in één keer door. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha onderschept slim de pass. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea passt de bal met de wreef. Saulnesis geeft de bal voor. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:6

68e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea passt de bal met de wreef. Alcunha rent richting de bal. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Ţărus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:7

70e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Mihnea passt de bal zonder na te denken. Duru rent richting de bal. Duru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maghiaru de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trică passt de bal zonder na te denken. Miron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobkowski. Bobkowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mihnea met een sublieme pass. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duru is nu in balbezit. Duru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:8

83e minuut.
Doeltrap. Franzen komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Franzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franzen met een sublieme pass. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - steauarucar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Breazu 81%, steauarucar 19%.
Rapid Breazu - steauarucar 0:9