Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumina Wolves FC stiinta craiova maxima
Normal Tactiek superb
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Jeanneau probeert naar een medespeler te passen. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kartík de bal. Kartík draait met de bal, schiet en ... Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Caraiman de bal onder controle te krijgen. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna geeft de bal voor. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jóna kopt de bal weg. Kartík is nu in balbezit. Kartík passt de bal in één keer door. Gedik rent richting de bal. Gedik schiet op doel. Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Jóna neemt de hoekschop. Kartík kopt de bal weg. Bakalarz met een sublieme pass. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel. Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:1

6e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Şoiman geeft een hoge lob. Ghigna kopt de bal weg. Daar is Gedik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Firică heeft problemen om de bal te vangen. Kartík kopt de bal weg. Gedik is nu in balbezit. Gedik draait met de bal, schiet en ... Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:2

16e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík onderschept slim de pass. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel. Şoiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:3

18e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman geeft een hoge lob. Inworp. Ghigna met een snelle inworp. Pessoa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Pessoa controleert de bal met de borst. Pessoa geeft een lange en hoge pass. Kartík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:4

22e minuut.
Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel. Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:5

23e minuut.
Kartík onderschept slim de pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík onderschept slim de pass. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kujawka kopt de bal weg. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa probeert naar een medespeler te passen. Kartík heeft problemen om de bal te vangen. Kartík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz passt de bal in één keer door. Şoiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:6

35e minuut.
Şoiman geeft de bal voor. Jóna probeert naar een medespeler te passen. Kartík is nu in balbezit. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:7

38e minuut.
Kartík is nu in balbezit. Gedik rent richting de bal. Kartík is nu in balbezit. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gedik is nu in balbezit. Gedik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:8

45e minuut.
Şoiman trapt de bal weg van het doel. Kujawka kopt de bal weg. Daar is Tender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik schiet op doel. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 82%, stiinta craiova maxima 18%.
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:8

46e minuut.
Nică komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ghigna passt de bal in één keer door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz onderschept slim de pass. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Pessoa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kartík is nu in balbezit. Kartík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:9

52e minuut.
Jóna rent richting de bal. Jóna geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik onderschept slim de pass. Gedik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:10

55e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Jóna kan de bal niet met de borst controleren. Kartík rent richting de bal. Kartík schiet op doel. Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Bakalarz onderschept slim de pass. Bakalarz met een sublieme pass. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Bakalarz probeert de bal aan de voet te houden. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kartík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nică met een sublieme pass. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna probeert naar een medespeler te passen. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ghigna onderschept slim de pass. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa passt de bal met de wreef. Gedik geeft een hoge lob. Kartík krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedik geeft een lange en hoge pass. Kartík is nu in balbezit. Kartík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:11

71e minuut.
Inworp. Bitang komt het veld opgelopen. Carrasana komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vlaicu geeft een hoge lob. Qasim is nu in balbezit. Qasim geeft een lange en hoge pass. Carrasana kan de bal niet met de borst controleren. Carrasana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jeanneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanneau passt de bal in één keer door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:12

80e minuut.
Jeanneau kopt de bal weg. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna geeft een hoge lob. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Jeanneau kopt de bal weg. Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Mirică bokst de bal weg. Tender is nu in balbezit. Tender geeft de bal voor. Qasim met een sublieme pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Pessoa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 79%, stiinta craiova maxima 21%.
Lumina Wolves FC - stiinta craiova maxima 0:12