Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. Craiova CS Viitorul Timisoara
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Tudose geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ulmeanu met een snelle inworp. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baranga geeft een lange en hoge pass. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fane rent richting de bal. Minea verovert de bal door een tackle van achteren. Minea speelt de bal door. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 70%, Viitorul Timisoara 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U. Craiova CS - Viitorul Timisoara 0:0

54e minuut.
Schipor passt de bal zonder na te denken. Daar is Judele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judele passt de bal in één keer door. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă rent richting de bal. Daar is Varjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gociu rent richting de bal. Gociu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal zonder na te denken. Doroftei is nu in balbezit. Ichim verovert de bal door een tackle van achteren. Ichim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ichim rent richting de bal. Ichim draait met de bal, schiet en ... Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Viitorul Timisoara 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 60%, Viitorul Timisoara 40%.
U. Craiova CS - Viitorul Timisoara 0:1