Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Extremis CS Corvinul Hunedoara 1921
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Isar geeft de bal voor. Inworp. Paul met een snelle inworp. Preotu rent richting de bal. Preotu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 0:1

12e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu verovert de bal door een tackle van achteren. Preotu passt de bal met de wreef. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel. Boiangiu bokst de bal weg.

20e minuut.
Pătra passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Merişor onderschept slim de pass. Merişor draait met de bal, schiet en ... Covrig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 1:1

25e minuut.
Pîrvulescu rent richting de bal. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vameşu geeft een lange en hoge pass. Isar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 1:2

36e minuut.
Boiangiu trapt de bal weg van het doel. Pătra kopt de bal weg. Cetină probeert de bal met de borst te controleren. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină rent richting de bal. Merişor onderschept slim de pass. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 68%, CS Corvinul Hunedoara 1921 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 2:2

48e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Pătra geeft de bal voor. Vameşu is nu in balbezit. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Furnea onderschept slim de pass. Furnea speelt de bal door. Cetină is nu in balbezit. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Isar met een sublieme pass. Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal zonder na te denken. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Furnea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Bărbulescu geeft de bal voor. Guşă rent richting de bal. Guşă geeft een hoge lob. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft een lange en hoge pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Extremis 45%, CS Corvinul Hunedoara 1921 55%.
In Extremis - CS Corvinul Hunedoara 1921 3:2