Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid București 1923. Pac Pac
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten matig
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Doeltrap. Mihăilă trapt de bal weg van het doel. Chiran kopt de bal weg. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cozma geeft de bal voor. Văcăroiu kopt de bal weg. Gaidoş is nu in balbezit. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu schiet op doel. Butea bokst de bal weg.

11e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaidoş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiran kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:1

13e minuut.
Stroe rent richting de bal. Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Strujac rent richting de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ... Paal! Butea bokst de bal weg.

14e minuut.
Chiran rent richting de bal. Chiran speelt de bal door. Văcăroiu speelt de bal door. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butea met een harde bal richting middenveld. Gaidoş kopt de bal weg. Daar is Văcăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcăroiu schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă onderschept slim de pass. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Butea met een sublieme pass. Chiran kopt de bal weg. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:2

31e minuut.
Văcăroiu met een sublieme pass. Strujac heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinoiu. Dobrinoiu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Petre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cozma de bal. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Pantazescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Doeltrap. Pantazescu trapt de bal weg. Chiran speelt de bal door. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:3

41e minuut.
Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal zonder na te denken. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft de bal voor. Gaidoş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 74%, Pac Pac 26%.
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:4

48e minuut.
Cozma probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gaidoş met een sublieme pass. Văcăroiu probeert de bal met de borst te controleren. Socaciu rent richting de bal. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă geeft een hoge lob. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:5

59e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş geeft de bal voor. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:6

62e minuut.
Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac met een sublieme pass. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chiran rent richting de bal. Chiran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hristea de bal. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu schiet op doel. Butea bokst de bal weg. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:7

66e minuut.
Strujac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Văcăroiu de bal. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:8

68e minuut.
Moise met de inworp. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş geeft een hoge lob. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gaidoş haalt uit met een fantastische trap. Hristea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:9

75e minuut.
Cozma met een sublieme pass. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaidoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş schiet op doel. Klungelig pakt Văcăroiu de bal. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:10

84e minuut.
Moise geeft een hoge lob. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu passt de bal in één keer door. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... Butea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Strujac haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 73%, Pac Pac 27%.
Rapid București 1923. - Pac Pac 0:11