Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stars United Viitorul Garbau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botezan is nu in balbezit. Met opzet legt Mareş zijn tegenspeler op de grond. Mareş krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Şeicaru controleert de bal met de borst. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş passt de bal met de wreef. Rotariu rent richting de bal. Rotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 53%, Viitorul Garbau 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stars United - Viitorul Garbau 0:0

47e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft een lange en hoge pass. Şeicaru rent richting de bal. Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu begaat een overtreding. Soare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secăreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Botezan de bal. Mareş rent richting de bal. Mareş haalt uit met een fantastische trap. Albulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vânătoru geeft een hoge lob. Inworp. Tomescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mareş is nu in balbezit. Mareş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vânătoru is nu in balbezit. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălăiescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cristache geeft de bal voor. Inworp. Soare met de inworp. Mareş is nu in balbezit. Mareş haalt uit met een fantastische trap. Albulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 56%, Viitorul Garbau 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stars United - Viitorul Garbau 0:0