Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Star Team ULTRAASLAN27
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


42e minuut.
Kahramanmaraşlı speelt de bal door. Bakkaloğlu rent richting de bal. Bakkaloğlu speelt de bal door. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu schiet op doel. Yayladağı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star Team 48%, ULTRAASLAN27 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Star Team - ULTRAASLAN27 0:0

53e minuut.
Dicle geeft een lange en hoge pass. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu passt de bal met de wreef. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Çamdeviren probeert naar een medespeler te passen. Kahramanmaraşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramanmaraşlı passt de bal zonder na te denken. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yayladağı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Oğulbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğulbey probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Yayladağı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Çamdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu speelt de bal door. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Oğulbey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uncu met een sublieme pass. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu schiet op doel. Yayladağı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star Team 47%, ULTRAASLAN27 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Star Team - ULTRAASLAN27 0:0