Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astralif FK FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öncel met een snelle inworp. Şentürk is nu in balbezit. Çapraz verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkoğul met een harde bal richting middenveld. Karanlık probeert naar een medespeler te passen. Tok is nu in balbezit. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 1:0

32e minuut.
Yatmaz onderschept slim de pass. Karanlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altıncı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astralif FK 57%, FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 43%.
Astralif FK - FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 1:0

54e minuut.
Cesur geeft een lange en hoge pass. Patlar kopt de bal weg. Klungelig pakt Yatmaz de bal. Karanlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanlık haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanoğlu bokst de bal weg.

57e minuut.
Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanlık verovert de bal door een tackle van achteren. Karanlık met een sublieme pass. Tok is nu in balbezit. Tok schiet op doel. Zanoğlu bokst de bal weg.

60e minuut.
Çapraz passt de bal met de wreef. Turpçu rent richting de bal. Turpçu met een sublieme pass. Çapraz is nu in balbezit. Çapraz schiet op doel. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hunsoy rent richting de bal. Cesur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hunsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tok neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal in één keer door. Sevimli is nu in balbezit. Sevimli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aydınlı de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astralif FK 63%, FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 37%.
Astralif FK - FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 1:0