Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astralif FK KOPUZLAR FK
Normal Tactiek Hayde uşaklar
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Boruc probeert naar een medespeler te passen. Soygüven heeft problemen om de bal te vangen. Soygüven passt de bal zonder na te denken. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Soygüven probeert naar een medespeler te passen. Tektaş rent richting de bal. Tektaş met een sublieme pass. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aydınlı rent richting de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:1

18e minuut.
Boruc kan de bal niet met de borst controleren. Boruc passt de bal zonder na te denken. Daar is Şentürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:2

26e minuut.
Vandekasteele passt de bal zonder na te denken. Tektaş is nu in balbezit. Açar rent richting de bal. Tektaş onderschept slim de pass. Tektaş draait met de bal, schiet en ... Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:3

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patlar trapt de bal weg van het doel. Karanlık kopt de bal weg. Türüker rent richting de bal. Türüker haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:4

36e minuut.
Patlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türüker zal de hoekschop nemen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Karanlık de bal. Boruc rent richting de bal. Boruc passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:5

43e minuut.
Türüker rent richting de bal. Türüker passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Açar de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş onderschept slim de pass. Tektaş passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astralif FK 80%, KOPUZLAR FK 20%.
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:6

52e minuut.
Şentürk speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Açar rent richting de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grimaud met een harde bal richting middenveld. Türüker speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker onderschept slim de pass. Türüker met een sublieme pass. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tektaş is nu in balbezit. Klungelig pakt Tektaş de bal. Tektaş met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Türüker kan de bal niet met de borst controleren. Şentürk geeft de bal voor. Beşçeken rent richting de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Merto met de inworp. Klungelig pakt Boruc de bal. Boruc geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:7

76e minuut.
Boruc rent richting de bal. Boruc geeft een hoge lob. Beşçeken kopt de bal weg. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yetmez verovert de bal door een tackle van achteren. Yetmez passt de bal zonder na te denken. Daar is Açar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker rent richting de bal. Türüker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Şentürk rent richting de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele schiet op doel. Türkoğul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Inworp. Tektaş met een snelle inworp. Yunt geeft een hoge lob. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astralif FK 74%, KOPUZLAR FK 26%.
Astralif FK - KOPUZLAR FK 0:7