Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPUZLAR FK malatyalım
Hayde uşaklar Tactiek 343
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 23
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Başkomiser kan de bal niet met de borst controleren. Başkomiser geeft de bal voor. Boruc kopt de bal weg. Türüker heeft problemen om de bal te vangen. Türüker haalt uit met een fantastische trap. Karaisalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 1:0

6e minuut.
Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry speelt de bal door. Kermes is nu in balbezit. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Başkomiser met een sublieme pass. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc probeert naar een medespeler te passen. Türüker heeft problemen om de bal te vangen. Türüker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Boruc kopt de bal weg. Barry rent richting de bal. Barry met een sublieme pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Başkomiser verovert de bal door een tackle van achteren. Başkomiser geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Karaisalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 2:0

21e minuut.
Kermes kopt de bal weg. Daar is Yörüklü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Boruc passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele is nu in balbezit. Dörtler rent richting de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Karaisalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Barry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yörüklü. Barry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Karaisalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kar geeft de bal voor. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Karaisalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sütlaççı kopt de bal weg. Klungelig pakt Yörüklü de bal. Başkomiser probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 3:0

40e minuut.
Yörüklü speelt de bal door. Klungelig pakt Sütlaççı de bal. Türüker verovert de bal door een tackle van achteren. Türüker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tabanca probeert naar een medespeler te passen. Başkomiser rent richting de bal. Başkomiser geeft een hoge lob. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Karaisalı bokst de bal weg.

43e minuut.
Dörtler geeft de bal voor. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes is nu in balbezit. Tektaş verovert de bal door een tackle van achteren. Tektaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dörtler de bal. Tektaş rent richting de bal. Tektaş schiet op doel. Karaisalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 30%, malatyalım 70%.
KOPUZLAR FK - malatyalım 4:0

52e minuut.
Vandekasteele geeft een hoge lob. Balıkesir is nu in balbezit. Balıkesir geeft de bal voor. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Karaisalı met een harde bal richting middenveld. Tektaş heeft problemen om de bal te vangen. Tektaş met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 5:0

55e minuut.
Karslılar geeft een hoge lob. Merto is nu in balbezit. Merto geeft een lange en hoge pass. Türüker rent richting de bal. Türüker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Boruc verovert de bal door een tackle van achteren. Boruc geeft de bal voor. Türüker kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Karaisalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Boruc is nu in balbezit. Boruc geeft een hoge lob. Kar kopt de bal weg. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kar geeft de bal voor. Başkomiser is nu in balbezit. Başkomiser met een sublieme pass. Türüker is nu in balbezit. Türüker schiet op doel. Karaisalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Tektaş geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele kopt de bal weg. Karslılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker onderschept slim de pass. Türüker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker schiet op doel. Karaisalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes geeft een lange en hoge pass. Boruc speelt de bal door. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele speelt de bal door. Klungelig pakt Türüker de bal. Türüker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 6:0

76e minuut.
Kar geeft de bal voor. Boruc kopt de bal weg. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele schiet op doel. Kar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dörtler geeft de bal voor. Tektaş kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Kar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - malatyalım 7:0

84e minuut.
Tektaş passt de bal in één keer door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele passt de bal met de wreef. Türüker rent richting de bal. Türüker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Karaisalı trapt de bal weg van het doel. Tektaş probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 18%, malatyalım 82%.
KOPUZLAR FK - malatyalım 7:0