Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZAMİLANO Astralif FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


26e minuut.
Beşçeken onderschept slim de pass. Beşçeken geeft een hoge lob. Giresun is nu in balbezit. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Türkoğul trapt de bal weg. Küçükandonyadis speelt de bal door. Klungelig pakt Öğünç de bal. Öğünç haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aydınlı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar geeft de bal voor. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZAMİLANO - Astralif FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZAMİLANO 47%, Astralif FK 53%.
FORZAMİLANO - Astralif FK 0:1

53e minuut.
Şentürk geeft een hoge lob. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giresun. Giresun krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Patlar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erzurumluoğlu met een snelle inworp. Yıldırım is nu in balbezit. Yıldırım passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım onderschept slim de pass. Yıldırım met een sublieme pass. Öğünç is nu in balbezit. Öğünç haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Türkan speelt de bal door. Öğünç rent richting de bal. Aydınlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldırım onderschept slim de pass. Yıldırım schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hunsoy onderschept slim de pass. Hunsoy geeft een lange en hoge pass. Giresun rent richting de bal. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Türkan speelt de bal door. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşçeken rent richting de bal. Öğünç onderschept slim de pass. Öğünç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZAMİLANO 41%, Astralif FK 59%.
FORZAMİLANO - Astralif FK 0:1