Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KahTaSpor Bozkale FK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bitlislioğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beşer met een snelle inworp. Daar is Özersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Urallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Urallı passt de bal met de wreef. Hakkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıyatmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ulusoylu passt de bal met de wreef. Urallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Urallı passt de bal in één keer door. Hacıyatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyatmaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoylu is nu in balbezit. Adışen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adışen krijgt een gele kaart. Ulusoylu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ulusoylu kan niet meer verder spelen. Fakiroğlu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Sevginoğlu passt de bal met de wreef. Özersen is nu in balbezit. Özersen passt de bal zonder na te denken. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı haalt uit met een fantastische trap. Hekimhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kitapçı is nu in balbezit. Kitapçı geeft de bal voor. Urallı probeert naar een medespeler te passen. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Hacıyatmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı haalt uit met een fantastische trap. Hekimhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KahTaSpor - Bozkale FK 0:1

43e minuut.
Fakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kitapçı met de inworp. Özersen is nu in balbezit. Özersen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KahTaSpor 47%, Bozkale FK 53%.
KahTaSpor - Bozkale FK 0:1

46e minuut.
Seyhanlı passt de bal zonder na te denken. Yörüklü rent richting de bal. Yörüklü geeft een hoge lob. Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sevginoğlu is nu in balbezit. Özersen rent richting de bal. Özersen probeert naar een medespeler te passen. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KahTaSpor - Bozkale FK 0:2

75e minuut.
Kunduracıoğlu rent richting de bal. Sevginoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sevginoğlu speelt de bal door. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KahTaSpor - Bozkale FK 0:3

79e minuut.
Özersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Özersen passt de bal in één keer door. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı schiet op doel. Hekimhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Urallı is nu in balbezit. Urallı passt de bal in één keer door. Hacıyatmaz rent richting de bal. Hacıyatmaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hakkari de bal onder controle te krijgen. Çevikyiğit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KahTaSpor 47%, Bozkale FK 53%.
KahTaSpor - Bozkale FK 0:3