Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kızılateş Swox fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Baio met een sublieme pass. Selçuklu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selçuklu speelt de bal door. Baio rent richting de bal. Baio draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gryczan controleert de bal met de borst. Töre bokst de bal weg. Gryczan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 1:0

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Töre niet meer kan verder spelen. Hoca komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Selçuklu geeft een hoge lob. Süral rent richting de bal. Türkekul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Türkekul krijgt een gele kaart. Süral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gryczan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hoca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hacıbektaşoğulları geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süral met de inworp. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryczan is nu in balbezit. Baio is nu in balbezit. Gryczan rent richting de bal. Gryczan draait met de bal, schiet en ... Hoca bokst de bal weg.

31e minuut.
Baio onderschept slim de pass. Seyitonbaşıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baio raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baio neemt zijn aanloop. Hoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 2:0

38e minuut.
Bitlis verovert de bal door een tackle van achteren. Bitlis passt de bal met de wreef. Kütahyalı rent richting de bal. Kütahyalı schiet op doel. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

42e minuut.
Baio is nu in balbezit. Gryczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryczan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kızılateş 40%, Swox fc 60%.
kızılateş - Swox fc 3:0

46e minuut.
Bitlis heeft problemen om de bal te vangen. Bitlis passt de bal met de wreef. Hacıbektaşoğulları is nu in balbezit. Baio onderschept slim de pass. Baio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 4:0

51e minuut.
Gryczan rent richting de bal. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyitonbaşıoğlu. Baio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baio komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Selçuklu met de inworp. Baio is nu in balbezit. Baio passt de bal met de wreef. Hıdır rent richting de bal. Hıdır geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adıyamanlı geeft de bal voor. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyitonbaşıoğlu rent richting de bal. Baio verovert de bal door een tackle van achteren. Baio schiet op doel. Hoca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Selçuklu geeft de bal voor. Daar is Seyitonbaşıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baio is nu in balbezit. Baio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gryczan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy passt de bal zonder na te denken. Ural probeert de bal aan de voet te houden. Baio rent richting de bal. Baio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 5:0

85e minuut.
Selçuklu met de inworp. Baio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feke. Feke krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Doeltrap. Hacıbektaşoğulları met een harde bal richting middenveld. Altınçağ heeft problemen om de bal te vangen. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 6:0

88e minuut.
Ok rent richting de bal. Adıyamanlı onderschept slim de pass. Adıyamanlı probeert naar een medespeler te passen. Gryczan is nu in balbezit. Gryczan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kızılateş - Swox fc 7:0

90e minuut.
Daar is Baio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryczan rent richting de bal. Gryczan passt de bal zonder na te denken. Baio heeft problemen om de bal te vangen. Baio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kızılateş 41%, Swox fc 59%.
kızılateş - Swox fc 7:0