Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Hereford Albion
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Yatmaz rent richting de bal. Tasasız onderschept slim de pass. Tasasız passt de bal zonder na te denken. Şen is nu in balbezit. Şen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanoğlu met een sublieme pass. Deveciler rent richting de bal. Deveciler probeert naar een medespeler te passen. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Karakoçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz rent richting de bal. Sevimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 61%, Hereford Albion 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Hereford Albion 0:0

53e minuut.
Çapraz verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Sevimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Hereford Albion 1:0

77e minuut.
Daar is Tasasız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yatmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ethemoğlu. Yatmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yatmaz kan niet meer verder spelen. Yörüklü komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveciler begaat een overtreding. Öncel raakt geblesseerd tijdens het duel. Çapraz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bitlisli de bal. Sevimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Hereford Albion 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 46%, Hereford Albion 54%.
FEBERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Hereford Albion 2:0