Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muşspor sk Deniz Spor
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wyrwas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokmacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu geeft een lange en hoge pass. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Fındık probeert naar een medespeler te passen. Lokmacıoğlu rent richting de bal. Lokmacıoğlu geeft de bal voor. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lokmacıoğlu rent richting de bal. Buğdaycı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokmacıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fındık komt bij de bal en schiet. Domingues krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Herák geeft een hoge lob. Sanguszko rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hacivatoğulları ... Strafschop! Hacivatoğulları krijgt een gele kaart. Sanguszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokmacıoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Övülmüş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:1

15e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues passt de bal zonder na te denken. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko schiet op doel. Övülmüş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:2

19e minuut.
Azizoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojnicki probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko rent richting de bal. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:3

22e minuut.
Fındık rent richting de bal. Fındık met een sublieme pass. Herák met een sublieme pass. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Pekel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:4

24e minuut.
Klungelig pakt Herák de bal. Herák geeft een hoge lob. Sanguszko krijgt zijn hoofd ertegen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Akdaş geeft een hoge lob. Pekel kopt de bal weg. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel. Övülmüş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:5

31e minuut.
Fındık passt de bal met de wreef. Herák bereikt de bal nog maar net als eerste. Herák geeft een lange en hoge pass. Sanguszko springt en kopt de bal. Övülmüş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:6

34e minuut.
Lokmacıoğlu met een sublieme pass. Azizoğlu is nu in balbezit. Azizoğlu passt de bal in één keer door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Azizoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacıoğlu onderschept slim de pass. Lokmacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:7

44e minuut.
Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Domingues rent richting de bal. Domingues probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muşspor sk 78%, Deniz Spor 22%.
muşspor sk - Deniz Spor 0:8

46e minuut.
Sanguszko speelt de bal door. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues geeft een hoge lob. Wyrwas geeft de bal voor. Lokmacıoğlu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sanguszko is nu in balbezit. Hacivatoğulları begaat een overtreding. Sanguszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fındık komt bij de bal en schiet. Domingues springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:9

51e minuut.
Lokmacıoğlu onderschept slim de pass. Lokmacıoğlu speelt de bal door. Herák bereikt de bal nog maar net als eerste. Herák geeft een hoge lob. Sanguszko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Herák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lokmacıoğlu de bal. Lokmacıoğlu speelt de bal door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Azizoğlu is nu in balbezit. Lokmacıoğlu onderschept slim de pass. Lokmacıoğlu geeft een hoge lob. Sanguszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Russotto met de inworp. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas geeft de bal voor. Herák is nu in balbezit. Herák geeft de bal voor. Övülmüş bokst de bal weg. Pekel kan de bal niet met de borst controleren. Övülmüş bokst de bal weg. Daar is Pekel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:10

63e minuut.
Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy passt de bal met de wreef. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Domingues de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:11

68e minuut.
Pekel kopt de bal weg. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu onderschept slim de pass. Lokmacıoğlu geeft een lange en hoge pass. Sanguszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnicki passt de bal met de wreef. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hacivatoğulları rent richting de bal. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:12

79e minuut.
Övülmüş trapt de bal weg. Klungelig pakt Russotto de bal. Bilginoğlu kopt de bal weg. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:13

83e minuut.
Wyrwas met de inworp. Russotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas met een sublieme pass. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:14

84e minuut.
Başaransoy speelt de bal door. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu passt de bal in één keer door. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Övülmüş trapt de bal weg van het doel. Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Sanguszko controleert de bal met de borst. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko geeft de bal voor. Domingues rent richting de bal. Domingues schiet op doel. Övülmüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azizoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
muşspor sk - Deniz Spor 0:15

89e minuut.
Herák passt de bal zonder na te denken. Wojnicki heeft problemen om de bal te vangen. Wojnicki passt de bal met de wreef. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muşspor sk 92%, Deniz Spor 8%.
muşspor sk - Deniz Spor 0:15