Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bileklispor GöztepeYalı1925
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Şanver verovert de bal door een tackle van achteren. Zileli onderschept slim de pass. Zileli speelt de bal door. Hacivat rent richting de bal. Hacivat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
İzgün passt de bal zonder na te denken. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral verovert de bal door een tackle van achteren. Eral schiet op doel. Kocaer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hacivat is nu in balbezit. Güneşdoğan is nu in balbezit. Hacivat verovert de bal door een tackle van achteren. Eral rent richting de bal. Eral draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bileklispor - GöztepeYalı1925 0:1

21e minuut.
Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz probeert naar een medespeler te passen. Eral is nu in balbezit. Hacivat rent richting de bal. Hacivat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eral rent richting de bal. Eral draait met de bal, schiet en ... Kocaer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kırpmaz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eral is nu in balbezit. Eral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bileklispor - GöztepeYalı1925 0:2

35e minuut.
Şanver met een sublieme pass. Klungelig pakt İzgün de bal. İzgün speelt de bal door. Epözdemir rent richting de bal. Epözdemir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yemenlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemenlioğlu passt de bal zonder na te denken. Özakman bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkkurşun verovert de bal door een tackle van achteren. İlkkurşun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bileklispor 51%, GöztepeYalı1925 49%.
bileklispor - GöztepeYalı1925 0:2

47e minuut.
Zileli rent richting de bal. Şanver is nu in balbezit. Şanver met een sublieme pass. Klungelig pakt Epözdemir de bal. Epözdemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dalmaz geeft een hoge lob. Avcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Şanver de bal. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Volkaner met een sublieme pass. Zileli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boysal. Boysal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Karaisalı geeft de bal voor. Kırpmaz rent richting de bal. Kırpmaz probeert naar een medespeler te passen. Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kırpmaz met een snelle inworp. Volkaner speelt de bal door. Hacivat rent richting de bal. Eral rent richting de bal. Eral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bileklispor - GöztepeYalı1925 0:3

74e minuut.
Volkaner is nu in balbezit. Şanver onderschept slim de pass. Şanver passt de bal zonder na te denken. Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Epözdemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bileklispor 55%, GöztepeYalı1925 45%.
bileklispor - GöztepeYalı1925 0:3