Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fb_Gecekusu GemerekSpor
ilk yarı Tactiek 442
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 25.5
good Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Akbaba probeert naar een medespeler te passen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylüoğlu rent richting de bal. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abacı geeft de bal voor. Daar is Özcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - GemerekSpor 1:0

20e minuut.
Köylüoğlu passt de bal zonder na te denken. Ötmez rent richting de bal. Švejdar verovert de bal door een tackle van achteren. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. Mavi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chomik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köymen begaat een overtreding. Köymen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Karabüklüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabüklüoğlu passt de bal zonder na te denken. Yılmaz rent richting de bal. Yılmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 33%, GemerekSpor 67%.
Fb_Gecekusu - GemerekSpor 1:0

49e minuut.
Beşler met de inworp. Yılmaz rent richting de bal. Yılmaz geeft de bal voor. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Švejdar passt de bal met de wreef. Demli rent richting de bal. Demli draait met de bal, schiet en ... Köymen probeert de bal aan de voet te houden. Karacan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - GemerekSpor 2:0

65e minuut.
Chomik passt de bal zonder na te denken. Švejdar rent richting de bal. Mavi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavi krijgt een gele kaart. Švejdar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Göçer komt het veld opgelopen. Chomik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chomik is nu in balbezit. Ötmez onderschept slim de pass. Ötmez passt de bal in één keer door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ömeroğlu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ömeroğlu met een sublieme pass. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli passt de bal in één keer door. Švejdar rent richting de bal. Švejdar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bender komt het veld opgelopen. Karacan trapt de bal weg van het doel. Yörükoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bender de bal onder controle te krijgen. Bender schiet op doel. Karacan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - GemerekSpor 3:0

79e minuut.
Ömeroğlu speelt de bal door. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu is nu in balbezit. Bender onderschept slim de pass. Bender schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 31%, GemerekSpor 69%.
Fb_Gecekusu - GemerekSpor 3:0