Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATMACATÜRK SK BENK FC
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Felekoğlu met een snelle inworp. Çifteli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatanga. Tatanga krijgt een gele kaart. Çifteli raakt geblesseerd tijdens het duel. Çifteli met een snel genomen vrije trap. Akyüz maakt een snoekduik en kopt de bal. Özengin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ardınç met een sublieme pass. Klungelig pakt Özenek de bal. Özenek passt de bal zonder na te denken. Aybar is nu in balbezit. Aybar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATMACATÜRK SK 50%, BENK FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATMACATÜRK SK - BENK FC 0:0

52e minuut.
Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çifteli verovert de bal door een tackle van achteren. Çifteli met een sublieme pass. Antalya is nu in balbezit. Antalya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Felekoğlu speelt de bal door. Akyüz rent richting de bal. Burkay is nu in balbezit. Antalya rent richting de bal. Antalya draait met de bal, schiet en ... Özengin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Antalya met een sublieme pass. Klungelig pakt Siirt de bal. Akyüz rent richting de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tatanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatanga passt de bal in één keer door. Aybar probeert de bal aan de voet te houden. Özenek rent richting de bal. Özenek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATMACATÜRK SK 63%, BENK FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATMACATÜRK SK - BENK FC 0:0