Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İshaklar Fc Trabzon61Spor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Rizelioğlu is nu in balbezit. Rizelioğlu speelt de bal door. Uzelli rent richting de bal. Uzelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Atik verovert de bal door een tackle van achteren. Atik met een sublieme pass. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Develi speelt de bal door. Rizelioğlu rent richting de bal. Eğil verovert de bal door een tackle van achteren. Uzelli is nu in balbezit. Uzelli draait met de bal, schiet en ... Sarılacivert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kılınçbay is nu in balbezit. Kılınçbay passt de bal in één keer door. Dertsiz probeert naar een medespeler te passen. Rizelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizelioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yurtçu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kılınçbay de bal. Uzelli met een sublieme pass. Rizelioğlu is nu in balbezit. Rizelioğlu draait met de bal, schiet en ... Sarılacivert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Uluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluca met een sublieme pass. Rizelioğlu rent richting de bal. Rizelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İshaklar Fc - Trabzon61Spor 0:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şehitarslan trapt de bal weg. Kılınçbay kopt de bal weg. Yedisoy rent richting de bal. Yedisoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İshaklar Fc - Trabzon61Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İshaklar Fc 63%, Trabzon61Spor 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İshaklar Fc - Trabzon61Spor 1:1

67e minuut.
Rizelioğlu rent richting de bal. Eğil onderschept slim de pass. Eğil probeert naar een medespeler te passen. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İshaklar Fc 38%, Trabzon61Spor 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İshaklar Fc - Trabzon61Spor 1:1