Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EKMEK SPOR Tepecik FC
352 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Gencebay probeert naar een medespeler te passen. Çolakgazi is nu in balbezit. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi onderschept slim de pass. Çolakgazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gönlüşen speelt de bal door. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoy begaat een overtreding. Atasoy krijgt een gele kaart. Başkurt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alptemür met een snel genomen vrije trap. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Başkurt rent richting de bal. Başkurt speelt de bal door. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi schiet op doel. Başkurt probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alptemür speelt de bal door. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Başkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EKMEK SPOR - Tepecik FC 1:0

32e minuut.
Başkurt geeft de bal voor. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt passt de bal met de wreef. Lalapaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalapaşa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Alptemür is nu in balbezit. Lalapaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalapaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalapaşa schiet op doel. Hocaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kocaelilioğlu met een snelle inworp. Kanal is nu in balbezit. Gencebay maakt een afschuwelijke overtreding. Gencebay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EKMEK SPOR 32%, Tepecik FC 68%.
FC EKMEK SPOR - Tepecik FC 1:0

47e minuut.
Kemercioğlu onderschept slim de pass. Başkurt onderschept slim de pass. Başkurt speelt de bal door. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EKMEK SPOR - Tepecik FC 2:0

68e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Kanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanal passt de bal in één keer door. Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EKMEK SPOR - Tepecik FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EKMEK SPOR 40%, Tepecik FC 60%.
FC EKMEK SPOR - Tepecik FC 2:1