Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbam! Quarpas FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Battalgazi passt de bal met de wreef. Uğurluel rent richting de bal. Zilci rent richting de bal. Uğurluel onderschept slim de pass. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zbam! - Quarpas FC 1:0

18e minuut.
Bolkan verovert de bal door een tackle van achteren. Zilci rent richting de bal. Zilci geeft de bal voor. Atasoy geeft een lange en hoge pass. Uğurluel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dedehayır verovert de bal door een tackle van achteren. Teber verovert de bal door een tackle van achteren. Teber geeft de bal voor. Burdurlu rent richting de bal. Burdurlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Belözoğlu rent richting de bal. Şırnaklı onderschept slim de pass. Şırnaklı geeft een lange en hoge pass. Burdurlu rent richting de bal. Burdurlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zbam! - Quarpas FC 1:1

31e minuut.
Zilci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Battalgazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedehayır is nu in balbezit. Dedehayır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbam! 58%, Quarpas FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zbam! - Quarpas FC 1:1

58e minuut.
Çeşnicibaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkan onderschept slim de pass. Bolkan speelt de bal door. Burdurlu rent richting de bal. Burdurlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmezata geeft een lange en hoge pass. Belözoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şırnaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnaklı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Özler geeft een lange en hoge pass. Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Buğday verovert de bal door een tackle van achteren. Buğday schiet op doel. Efeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbam! - Quarpas FC 2:1

71e minuut.
Özler kopt de bal weg. Yenilmezata met een sublieme pass. Şırnaklı heeft problemen om de bal te vangen. Bolkan rent richting de bal. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. Çalışkaner bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Şırnaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolkan rent richting de bal. Bolkan met een sublieme pass. Şırnaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnaklı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zbam! - Quarpas FC 2:2

88e minuut.
Özler rent richting de bal. Bolkan onderschept slim de pass. Bolkan met een sublieme pass. Burdurlu is nu in balbezit. Burdurlu haalt uit met een fantastische trap. Çalışkaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbam! 43%, Quarpas FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zbam! - Quarpas FC 2:2