Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü bilimsayar spor
5-3-2-Deneme Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Certowicz rent richting de bal. Certowicz passt de bal in één keer door. Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. Ekim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Epözdemir de bal. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov passt de bal zonder na te denken. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kırıkkaleliler probeert de bal aan de voet te houden. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 1:0

13e minuut.
Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy passt de bal in één keer door. Gettka probeert naar een medespeler te passen. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çınar heeft problemen om de bal te vangen. Vescovi rent richting de bal. Çınar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çınar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Vescovi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nəcəfov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursalı heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy schiet op doel. Ekim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pancar de bal. Gettka geeft de bal voor. Hilalsoy springt en kopt de bal. Ekim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gettka geeft de bal voor. Daar is Kırıkkaleliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ... Ekim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 2:0

26e minuut.
Marchesotti rent richting de bal. Marchesotti passt de bal zonder na te denken. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap. Ekim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 3:0

29e minuut.
Marchesotti verovert de bal door een tackle van achteren. Marchesotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hilalsoy de bal. Hilalsoy schiet op doel. Ekim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 4:0

32e minuut.
Vescovi verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovi geeft een hoge lob. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 5:0

33e minuut.
Tanpınar rent richting de bal. Marchesotti onderschept slim de pass. Marchesotti speelt de bal door. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka passt de bal in één keer door. Daar is Hilalsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 6:0

39e minuut.
Tanpınar passt de bal zonder na te denken. Gettka is nu in balbezit. Gettka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hilalsoy de bal. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bursalı geeft de bal voor. Inworp. Catino met een snelle inworp. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ... Ekim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 23%, bilimsayar spor 77%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 7:0

47e minuut.
Saman probeert naar een medespeler te passen. Yakışmaz rent richting de bal. Nəcəfov begaat een overtreding. Nəcəfov krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kırıkkaleliler geeft de bal voor. Inworp. Catino met een snelle inworp. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gettka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kırıkkaleliler de bal. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 8:0

56e minuut.
Gettka met een sublieme pass. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy passt de bal zonder na te denken. Gettka rent richting de bal. Gettka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Puksec met een sublieme pass. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Germini kopt de bal weg. Epözdemir is nu in balbezit. Hilalsoy onderschept slim de pass. Hilalsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Catino passt de bal in één keer door. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz geeft de bal voor. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 9:0

75e minuut.
Foster rent richting de bal. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezgeç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ezgeç krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Bursalı de bal. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz geeft een hoge lob. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vescovi speelt de bal door. Gettka met een sublieme pass. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy schiet op doel. Ekim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Kırıkkaleliler rent richting de bal. Hilalsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 10:0

87e minuut.
Nəcəfov met een sublieme pass. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka passt de bal met de wreef. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ekim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 24%, bilimsayar spor 76%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - bilimsayar spor 10:0