Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goal n roses Nike u
dörtdörtbirbir Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero geeft de bal voor. Utkun rent richting de bal. Mullan onderschept slim de pass. Mullan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sahilli verovert de bal door een tackle van achteren. Sahilli met een sublieme pass. Munzır bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan onderschept slim de pass. Mullan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Nike u 1:0

14e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero verovert de bal door een tackle van achteren. Campero met een sublieme pass. Mullan rent richting de bal. Mullan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Nike u 2:0

31e minuut.
Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlu geeft een lange en hoge pass. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Ercin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal met de wreef. Mullan is nu in balbezit. Mullan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sahilli rent richting de bal. Sahilli geeft een hoge lob. Daar is Munzır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fedor is nu in balbezit. Fedor passt de bal met de wreef. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan haalt uit met een fantastische trap. Cundalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Nike u 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 33%, Nike u 67%.
goal n roses - Nike u 3:0

52e minuut.
Güngören met de inworp. Fedor probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Temel. Fedor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Güngören neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ercin is nu in balbezit. Cansoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güngören. Güngören krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansoy passt de bal met de wreef. Ercin rent richting de bal. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Cundalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sahilli onderschept slim de pass. Sahilli met een sublieme pass. Mullan rent richting de bal. Mullan haalt uit met een fantastische trap. Utkun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cansoy is nu in balbezit. Cansoy geeft een hoge lob. Sahilli met een sublieme pass. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor draait met de bal, schiet en ... Cundalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rizzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mullan de bal. Utkun is nu in balbezit. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Nike u 4:0

84e minuut.
Fedor rent richting de bal. Fedor geeft een hoge lob. Munzır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Kördüğüm de bal onder controle te krijgen. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor passt de bal in één keer door. Mullan heeft problemen om de bal te vangen. Mullan haalt uit met een fantastische trap. Cundalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Utkun met een sublieme pass. Klungelig pakt Cundalı de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Nike u 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 25%, Nike u 75%.
goal n roses - Nike u 5:0