Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emin spor fenergenclik07
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gümüşhane onderschept slim de pass. Üçdağ rent richting de bal. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhane draait met de bal, schiet en ... Aslantaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emin spor - fenergenclik07 1:0

12e minuut.
Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı speelt de bal door. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci draait met de bal, schiet en ... Uğurluel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emin spor - fenergenclik07 1:1

18e minuut.
Altınyunus verovert de bal door een tackle van achteren. Altınyunus geeft de bal voor. Klungelig pakt Arıkan de bal. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Beşer rent richting de bal. Paşa onderschept slim de pass. Paşa probeert naar een medespeler te passen. Üçdağ rent richting de bal. Üçdağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arıkan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pideci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Üçdağ rent richting de bal. Üçdağ met een sublieme pass. Gümüşhane rent richting de bal. Gümüşhane draait met de bal, schiet en ... Aslantaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emin spor - fenergenclik07 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emin spor 48%, fenergenclik07 52%.
Emin spor - fenergenclik07 2:1

47e minuut.
Nisan met een snelle inworp. Paşa rent richting de bal. Paşa geeft een lange en hoge pass. Iğdırlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iğdırlılar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iğdırlılar geeft de bal voor. Paşa kopt de bal weg. Gümüşhane rent richting de bal. Gümüşhane haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emin spor - fenergenclik07 3:1

58e minuut.
Doeltrap. Uğurluel trapt de bal weg van het doel. Kordemir kopt de bal weg. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir passt de bal zonder na te denken. Nisan probeert naar een medespeler te passen. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Çorumlular rent richting de bal. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan met een sublieme pass. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daşçı probeert de bal aan de voet te houden. Kordemir speelt de bal door. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ is nu in balbezit. Üçdağ schiet op doel. Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Uncuoğlu geeft een hoge lob. Pideci kopt de bal weg. Uncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci verovert de bal door een tackle van achteren. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emin spor 33%, fenergenclik07 67%.
Emin spor - fenergenclik07 3:1