Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bilimsayar spor goal n roses
Normal Tactiek dörtdörtbirbir
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 30
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Saman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo probeert naar een medespeler te passen. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Güngören de bal. Sahilli met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Epözdemir de bal onder controle te krijgen. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Güngören speelt de bal door. Klungelig pakt Consensi de bal. Consensi speelt de bal door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tanpınar rent richting de bal. Tanpınar passt de bal met de wreef. Bursalı heeft problemen om de bal te vangen. Consensi rent richting de bal. Consensi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rizzo met de inworp. Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero probeert naar een medespeler te passen. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bilimsayar spor - goal n roses 0:1

14e minuut.
Tanpınar probeert naar een medespeler te passen. Güngören is nu in balbezit. Güngören speelt de bal door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ekim trapt de bal weg. Campero kan de bal niet met de borst controleren. Campero passt de bal in één keer door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Güngören geeft een hoge lob. Campero controleert de bal met de borst. Campero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fedor de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... Ekim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tanpınar speelt de bal door. Güngören rent richting de bal. Güngören geeft een lange en hoge pass. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ekim trapt de bal weg. Consensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Consensi passt de bal zonder na te denken. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Kırıkkaleliler de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rizzo neemt de hoekschop. Güngören rent richting de bal. Güngören haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fedor is nu in balbezit. Fedor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bilimsayar spor - goal n roses 0:2

42e minuut.
Rizzo met een snelle inworp. Campero met een sublieme pass. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli passt de bal in één keer door. Rizzo geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bilimsayar spor 72%, goal n roses 28%.
bilimsayar spor - goal n roses 0:2

55e minuut.
Campero passt de bal zonder na te denken. Pancar rent richting de bal. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Ekim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bilimsayar spor - goal n roses 0:3

66e minuut.
Consensi rent richting de bal. Fedor rent richting de bal. Consensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Güngören is nu in balbezit. Güngören geeft een hoge lob. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Ekim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bilimsayar spor - goal n roses 0:4

68e minuut.
Tarkan speelt de bal door. Fedor rent richting de bal. Tanpınar rent richting de bal. Fedor onderschept slim de pass. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tarkan kopt de bal weg. Consensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Consensi passt de bal in één keer door. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Saman is nu in balbezit. Saman speelt de bal door. Bettache bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışmaz onderschept slim de pass. Yakışmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Campero rent richting de bal. Tarkan is nu in balbezit. Met opzet legt Campero zijn tegenspeler op de grond. Tarkan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bilimsayar spor 71%, goal n roses 29%.
bilimsayar spor - goal n roses 0:4