Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youth Nakres FC hamzalı
451 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala geeft een lange en hoge pass. Asiltürkoğlu is nu in balbezit. Zarif onderschept slim de pass. Zarif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alemdaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Evrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarif verovert de bal door een tackle van achteren. Zarif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Nakres FC - hamzalı 0:1

26e minuut.
Erzurumlu is nu in balbezit. Altındağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındağ passt de bal met de wreef. Zarif bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tüzel verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzel speelt de bal door. Bitlis probeert naar een medespeler te passen. Zarif bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Uçak geeft een lange en hoge pass. Tüzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardinliler is nu in balbezit. Mardinliler schiet op doel. İkizler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Youth Nakres FC - hamzalı 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Nakres FC 45%, hamzalı 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Youth Nakres FC - hamzalı 1:1

80e minuut.
Evrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu passt de bal met de wreef. Daar is Evrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çölaşan geeft de bal voor. Inworp. Bitlis met een snelle inworp. Altındağ rent richting de bal. Altındağ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Kütahyalılar trapt de bal weg van het doel. Pala kopt de bal weg. Zarif is nu in balbezit. Zarif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Uçak geeft een hoge lob. Taşgın is nu in balbezit. Tüzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tüzel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Nakres FC 58%, hamzalı 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Youth Nakres FC - hamzalı 1:1